Kronenberg 2021: Exell naar beste dagscore

14-05-2021

Kronenberg 2021: Exell naar beste dagscore

Het was een drukke dag vandaag in Kronenberg. Van 8:00 uur tot en met 18:00 uur werd de dressuur in 3 ringen tegelijkertijd verreden. Het terrein lag er schitterend bij, de weersomstandigheden waren perfect en de sfeer is goed. Iedereen is blij weer te kunnen rijden.

Uitschieters

Met name bij de 3* vierspan paarden en 2* tweespan pony’s creëerden de winnaars een gat met de concurrentie. Boyd Exell (AUS) stuurde zijn span naar 30.86 punten. Daarmee haalde hij de beste score van de dag. IJsbrand Chardon eindigde als tweede met 38.72 punten en zijn zoon Bram maakte de top 3 compleet.

Anneke Cremers (NED) scoorde met haar pony’s 40.90 punten en won daarmee de dressuur. Louise Reinke (DE) volgde op de tweede én derde plaats met 48.67 en 50.66 punten.

Harnachement

Bij enkelspan paard-rijder Wilbrord van den Broek (NED) liep het anders dan gepland. Tijdens de proef liet een deel van het harnachement los, waardoor hij hulp van derden nodig gehad. Daardoor telt zijn resultaat van de dressuur niet mee.

Zaterdag

Morgen rijden de 3* vierspan paarden, tweespan paarden, vierspan pony’s en 2* vierspan paarden de marathon. Deze begint om 9:00 uur.

De overige rubrieken rijden morgen de vaardigheid en sluiten het weekend zondag af met de marathon.

Klik hier voor de startlijsten en uitslagen

Mede mogelijk gemaakt door Hoefnet