Caudio Fumagalli aan de leiding na dressuur

19-04-2018

Caudio Fumagalli aan de leiding na dressuur

De openingsdag van Horse Driving Kronenberg op de hippische terreinen van Grandorse zijn goed van start gegaan. Vandaag stond voor de tweespannen en enkelspannen het onderdeel dressuur op het programma.

Bij de tweespannen gaat de Riant-menner Claudio Fumagalli met de KWPN-ruinen Hertog en Heodoor aan de leiding, gevolgd door Amely von Bucholtz en Lars Schwitte. Het beste Nederlandse resultaat werd behaald door Sanny Hagen op een zesde plaats. De beste Limburger vandaag was Tristan Verheijen met zijn tweespan Andrew Star en Blits.De uit Weert afkomstige menner zette een nette proef neer wat zorgde voor een 11deplaats van de 29 combinaties die aan de start verschenen

27 van de 69 enkelspannen maakten hun opwacht in de ring. Onder de Hollandse vlag zette Ans van der Velden de beste prestatie bij de enkelspannen neer met KWPN’er Ceasar naar een voorlopige 2deplaats in de dressuur. Aan de leiding gaat momenteel de Duitse Marie Tischer met Fortino. De Franse Gail Bain heeft staat op een 3deplaats met Shepherds Hill Michael.

Morgen open de beurshallen van Paard&Koets. Voor de paramenners, vierspannen en de tweede groep enkelspannen staat de dressuur op het programma.

 

Voor alle uitslagen kijkt u op: https://www.hoefnet.nl/kalender-uitslagen-startlijsten/kronenberg2018/