Internationale toppers naar Horse Driving Kronenberg

17-04-2018

Internationale toppers naar Horse Driving Kronenberg

KRONENBERG –  Op de hippische terreinen van Grandorse vindt van donderdag 19 tot en met zondag 22 april de internationale menwedstrijd Horse Driving Kronenberg plaats. Gelijktijdig wordt op het naastgelegen Equestrian Centre de Peelbergen Paard&Koets gehouden, ’s werelds grootste mensportbeurs.

De organisatie is enorm trots op het aantal aanmeldingen. In totaal binden 135 menners uit 19 landen de strijd met elkaar aan. Op de deelnemerslijsten prijken onder andere de namen van niemand minder dan regerend Europees kampioen IJsbrand Chardon en zijn gouden teamgenoten Koos de Ronde en Theo Timmerman. Ook Limburge toppers zoals Tristan Verheijen en Maud Smets verschijnen aan de start.

De internationale menwedstrijd bestaat uit 3 onderdelen; dressuur, marathon en vaardigheid. Op donderdag 19 en vrijdag 20 april vindt de dressuur plaats op de prachtige graspistes. Op zaterdag en zondag worden de marathon en de vaardigheid verreden.

Naast de spectaculaire sport kan het publiek vanaf vrijdag de beurshallen van Paard&Koets bezoeken met interessante shows en wedstrijden volledig gericht op het mennen.

Kijk voor meer informatie op: www.horsedrivingkronenberg.nlof www.paardenkoets.nl