Nieuw stichtingsbestuur Grandorse

07-08-2017

Nieuw stichtingsbestuur Grandorse

Tijdens de Limburgse Ruiterkampioenschappen is op zondag 6 augustus de handtekening gezet door de vier samenwerkende partijen die de hippische zone Grandorse gaan beheren. De nieuwe Stichting Grandorse voert de agenda voor de hippische evenementenzone van Grandorse en zorgt voor het beheer en onderhoud van dit hippische gebied. Verder bekijkt de stichting samen met haar partners de mogelijkheden tot verdere doorontwikkeling van het gebied Grandorse.

Bestuur

Het nieuwe bestuur bestaat uit Equestrian Centre de Peelbergen (ECdP), Stichting Ruiterbelangen, Stichting Aangespannen Evenementen Noord Limburg (SAENL) en Stichting SGW Noord Limburg. Het bestuur staat onder voorzitterschap van Lex Ebus.

Lex Ebus is in het dagelijks leven directeur van Ebus Planten Cash & Carry. Zijn betrokkenheid bij Grandorse heeft alles te maken met zijn passie voor paarden. Daarnaast heeft hij ook  ervaring bij een eerdere soortgelijke ontwikkeling elders. Lex Ebus: “Ik ben vereerd met deze rol als voorzitter van de stichting Grandorse. Hier kan ik mijn energie en toewijding  in kwijt en dat is het verbinden en daardoor versterken van mensen en ontwikkelingen.”