Ondertekening intentieovereenkomst

26-04-2016

Ondertekening intentieovereenkomst

De gemeente Horst aan de Maas maakt deel uit van de hippische sportzone in Limburg.
Sportaanbieders, bedrijfsleven, gemeente Horst aan de Maas en Limburg Paardensport werken gezamenlijk aan het versterken van de paarden(sport)infrastructuur in de gemeente Horst aan de Maas.

Op zaterdag 16 april j.l. hebben de Gemeente Horst aan de Maas, Equestrian Centre De Peelbergen, Stichting Ruiterbelangen Sevenum, Stichting SGW Noord Limburg en Stichting Aangespannen Evenementen Noord Limburg een intentieovereenkomst ondertekend. Dit gebeurde in aanwezigheid van de heer G.P.J. (Ger) Koopmans, gedeputeerde van de provincie Limburg en de heer J. (Jan) Janssen van Limburg Paardensport.

In deze intentieovereenkomst onderschrijven bovengenoemde partijen de conclusie dat het van belang is om gezamenlijk aan de slag te gaan met het aanwezig paardenpotentieel in de gemeente Horst aan de Maas. Voor De Peelbergen geldt dat onder aansturing van de gemeente Horst aan de Maas en Limburg Paardensport en met realisatie van Equestrian Centre De Peelbergen, een unieke kans is ontstaan om binnen dit gebied te komen tot intensivering van samenwerking tussen topsport en breedtesport.