OOK IN 2019 KNHS-WITTE VAN MOORT PARA MEN TROPHY

03-02-2019

OOK IN 2019 KNHS-WITTE VAN MOORT PARA MEN TROPHY

Ook dit jaar zal de KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy weer verreden worden. Deze competitie voor menners uitkomend in de parasport wordt weer tijdens vier prachtige evenementen beslecht.

De competitie bestaat uit drie selectiewedstrijden en wordt afgesloten met de finale. Om in aanmerking te komen voor deze finale moeten de menners aan minimaal twee competitiewedstrijden meedoen. 
De resultaten behaalt in de voorrondes tellen niet mee voor de eindstand van de competitie. In de finale begint iedereen met een schone lei.
De verschillende grades worden tijdens de wedstrijden en finale in handicap verreden; Dit wil zeggen dat alle grades worden samengevoegd in één klassement.
In 2018 was het wereldkampioen Jacques Poppen die de competitie won.

Kalender KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy 2019

– Exloo 28 t/m 31 maart
– Kronenberg 18 t/m 21 april 
– Beekbergen 26 t/m 30 juni

– Finale Hulsberg 2 t/m 4 augustus

De KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy heeft als belangrijkste doel het stimuleren van het Aangepast Sporten zowel in de breedtesport als in de topsport. De KNHS- Witte Van Moort Para Men Trophy biedt geclassificeerde menners een aanbod aan wedstrijden van goede kwaliteit waarbij de internationale FEI proeven worden uitgeschreven.

Lees hier meer over de KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy

Foto Jaques Poppen door Krisztina Horvath
Persbericht: www.knhs.nl