Parapaard stimuleert mennen voor gehandicapten

19-02-2016

Parapaard stimuleert mennen voor gehandicapten

Parapaard ambassadeur Jacques Poppen: ‘Als iemand mij vroeger had verteld dat paarden mijn wereld zouden veranderen had ik diegene voor gek verklaard. Tot het moment dat mijn vrouw Eva me vroeg om mee te gaan voor een tochtje op de koets.

Sportfonds Parapaard biedt ondersteuning aan organisaties die activiteiten met paarden aanbieden aan mensen met een handicap. Parapaard is een onderdeel van Fonds Gehandicaptensport.

De doelstelling van Parapaard voor dit jaar is mede om het mennen voor gehandicapten onder de aandacht te brengen. Op het wedstrijdterrein is Fonds Gehandicapten Sport aanwezig. U kunt donateur worden.

Iedere nieuwe donateur voor Sportfonds Parapaard maakt kans op een gratis menles van Jacques Poppen. Voor deze actie geldt: Stuur een mail naar Mariëlle Wiegmans oprichter en voorzitter van Sportfonds Parapaard.

Inmiddels is Jacques Poppen wereldkampioen paramennen.

Parapaard is door de organisatie van de Internationale Menwedstrijden Horst aangewezen als GOEDE DOEL van de wedstrijd. Fonds Gehandicapten Sport mogen bij de entree collecteren voor Parapaard.